nieuwbouw tholen land van heendrecht

Bereikbaarheid ’t Land van Heendrecht

In ’t Land van Heendrecht woon je net even buiten de drukte van de grote steden als Bergen op Zoom en Rotterdam. Maar via de A4 zijn deze steden wél snel te bereiken, net als Antwerpen. Het nieuwe woongebied in Tholen ligt namelijk vlak bij de Tholensebrug, die Tholen verbindt met Noord-Brabant.

image alt

Met de auto zó in Brabant of bij zee

De nieuwbouwwijken van ’t Land van Heendrecht liggen in Tholen, op het gelijknamige (voormalige) eiland, en vlak bij de Tholensebrug over het Schelde-Rijnkanaal. Deze boogbrug, ook wel de ‘Brug over de Eendracht genoemd, is de belangrijkste ontsluiting van het eiland. Via de N286 over deze brug ben je met een kwartiertje rijden in Bergen op Zoom, binnen een half uurtje in Roosendaal en binnen 45 minuten in Breda. Via de A4 is ook Rotterdam prima te bereiken en de andere kant op ben je in 45 minuten in Antwerpen.

Bushalte dichtbij

Woon je in Tholen, heb je niet per se een auto nodig. Scholen, winkels en andere voorzieningen vind je in de directe omgeving. En je kunt vanuit hier ook alle kanten op met het OV. Op 5 minuten loopafstand van De Spetter, aan de Ter Ankerweg, ligt de bushalte Vliethof. Hier stoppen verschillende buslijnen (107, 108, 602, 618, 643 en 644), onder andere richting Bergen op Zoom-station, Sommelsdijk Campus, St. Annaland (halte Dorpsweg), Stavenisse en St. Maartensdijk (halte Provincialeweg). Deze bussen stoppen ook bij bushalte Hertenkamp, aan de Postweg/Ter Ankerweg. Dit is de dichtstbijzijnde bushalte vanuit de wijk Buitenzorg. Met de trein naar Vlissingen, Amsterdam of Roosendaal? Stap in de Intercity of Sprinter op het NS-station van Bergen op Zoom!

  Voorzieningen
  3 wijken in 't Land van Heendrecht