Nieuwbouw in Tholen

Tholen is een vestingstad(je) vlak aan de westkant van het Schelde-Rijnkanaal, op de grens van de provincies Zeeland en Noord-Brabant. Een stad met een historische stadskern, nog grotendeels omringd door wallen en vesten, waar het hele jaar door van alles is te beleven. Tholen is authentiek, gastvrij en heeft voor elk wat wils. Natuur, cultuur, historie, sportverenigingen en horeca. Je vindt het allemaal op steenworp afstand van jouw nieuwbouwwoning in ’t Land van Heendrecht in Tholen.

Wonen in Tholen

De stad Tholen ligt op het (voormalige) Zeeuwse eiland Tholen, in het oosten van Zeeland. De omgeving is een polderlandschap met vele dijken waar onder andere maïs, graan en aardappelen verbouwd worden. Maar de omgeving van Tholen staat ook bekend om de teelt van snijbloemen, de prachtige buitendijkse fietspaden, gezellige restaurantjes en mooie duikspots. Woon je in Tholen, dan woon je in Zeeland, maar óók vlak bij Noord-Brabant. Via de Tholensebrug ben je zo in Bergen op Zoom, om te werken of te winkelen. En natuurlijk ook zo weer thuis… in je nieuwbouwwoning in Tholen.

image alt

Nieuwbouw ’t Land van Heendrecht

Na de opgeleverde nieuwbouwwijk Vestetuin, realiseert BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling opnieuw een nieuw woongebied in Tholen. In ’t Land van Heendrecht worden in totaal zo’n 600 woningen gebouwd, verdeeld over 3 nieuwbouwwijken ten noordwesten en westen van de historische stadskern. Duurzame, groene en veilige wijken met een mooie verbinding tussen stad en landschap, waar mensen elkaar kennen. De wijken krijgen elk een eigen karakter, in zowel woonstijl als architectuur. Wat ze gemeen hebben is de traditionele Tholense sfeer; het landelijke leven en de saamhorigheid tussen bewoners. Deze nieuwbouwwijken in Tholen verbinden niet alleen stad en landschap, maar ook verleden en heden.

Dé 3 nieuwbouwwijken
  Planning
  3 wijken in 't Land van Heendrecht