2 onder 1 kapwoning #031

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Met trots stap je jouw 2 onder 1 kapwoning binnen en geniet je van het wooncomfort dat deze woning te bieden heeft. Beter kan bijna niet! Je hebt een prachtige achtertuin (op noordoosten) waar genoeg plek is voor een loungeset, een buitenkeuken en een trampoline. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vrije uitzicht aan de voorzijde. In de koopsom is een uitbouw van 2.40 aan de achterzijde van de woning inbegrepen! Worden jouw woonwensen straks gerealiseerd? Worden jouw woonwensen straks gerealiseerd?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #031

ca. 146 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 187 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 712 28 07.