nieuwbouw tholen land van heendrecht

Bereikbaarheid Striene

De woonwijk Striene ligt direct naast het gemeentelijke openluchtzwembad De Spetter, net buiten het historische stadscentrum. Je wandelt er zelfs in 10 minuten naartoe. Striene ligt op enkele minuten fietsafstand van het stadscentrum van Tholen. De wijk is goed bereikbaar met de auto, maar ook met de bus kun je veel kanten op.

Snelle verbinding met Noord-Brabant

In Striene woon je dicht bij de belangrijkste ontsluiting van het eiland; de Tholensebrug. Via deze boogbrug over het Schelde-Rijnkanaal, de N286, rijd je met de auto in een kwartiertje naar Bergen op Zoom. Roosendaal is met een halfuurtje te bereiken en in 45 minuten ben je in Breda. In dezelfde tijd ben je via de A4 in Antwerpen!

Bushalte in de buurt

Wil je naar het centrum, dan kun je de auto gemakkelijk laten staan. Lopend of met de fiets is het makkelijk te doen. Ook met de bus kun je veel kanten op. Op 5 minuten loopafstand, aan de Ter Ankerweg vind je de bushalte Vliethof. Hier stoppen verschillende buslijnen, bijvoorbeeld richting St. Annaland, St. Maartensdijk en Bergen op Zoom. Wil je verder? Dan stap je op het station van Bergen op Zoom op de trein. Met de sprinter of Intercity reis je comfortabel naar bijvoorbeeld Vlissingen, Rossendaal of Amsterdam!