Planning nieuwbouw Striene

Striene is de 1e nieuwe woonwijk in ’t Land van Heendrecht in Tholen. BPD | Bouwfonds gebiedsontwikkeling realiseert hier 28 nieuwbouwwoningen naast het openluchtzwembad De Spetter. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de planning van de verkoop en de bouw.

image alt

Striene in verkoop

Op 9 november 2022 is de verkoop van 28 woningen in Striene gestart en op 17 november heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Heb je interesse in een woning? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Actueel aanbod
image alt

Prognose bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van ’t Land van Heendrecht. Je ontvangt dan altijd het laatste nieuws in je mailbox en bent direct op de hoogte! Laat je gegevens achter onderaan deze pagina.

  Contact
  Nieuwsberichten