Planning Striene

In Land van Heendrecht, het nieuwbouwplan in Striene, realiseren we in totaal 28 woningen verdeeld over 2 fases. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Striene.

Striene in verkoop

Op 9 november 2022 is de verkoop van 28 in woningen in Striene gestart en op 17 november 2022 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden. Om een eerdere start bouw mogelijk te maken is Striene in maart 2023 opgeknipt in 2 fases. De eerste fase met 18 woningen is in verkoop en bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen op ruime kavels.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Is jouw favoriete woning nog beschikbaar? Dan kun je direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

  Nieuws
  Woningaanbod