Bekijk de eerste schetsen van de woningen van Striene

13 juli '22

Maak kennis met de woningtypes van Striene. De eerste schetsen van de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen zijn binnen. Aanmelden voor dit nieuwbouwproject in Tholen kan nu!

image alt

Vrijstaande woningen

In totaal komen in nieuwbouwplan Striene 6 vrijstaande woningen. Twee daarvan zijn levensloopbestendig wat betekent dat deze woningen een slaapkamer en badkamer op de begane grond hebben. De overige 4 vrijstaande woningen hebben een aangebouwde garage.  Op de eerste verdieping hebben alle woningen 3 slaapkamers en een badkamer. Op eigen terrein kun je nog eens 2 auto's kwijt. 

Woningaanbod
image alt

2 onder 1 kapwoningen

Striene heeft straks 22 ruime 2 onder 1 kapwoningen. Hier heb je keuze uit een traditionele woning met een aangebouwde stenen garage of een levensloopbestendige woning. De plattegronden van de woningen zijn gelijk maar bij de 4 levensloopbestendige woningen heeft de garage plaatsgemaakt voor een slaapkamer en badkamer die vanuit de woonkamer te bereiken is. Meer woningoppervlakte dus! Alle woningen hebben 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een vrij indeelbare zolderverdieping. Kortom; een hele fijne gezinswoning!

Woningaanbod

Binnenkort te verwachten

We zijn druk bezig om de stukken van de architect uit te werken en om te zetten naar mooie impressies en sfeerplattegronden die een goed beeld geven van van de woningen. Je moet dus nog even geduld hebben maar ondertussen kun jij je alvast aanmelden voor de woningtypes en een persoonlijk account van Mijn Eigen Huis aanmaken. Waarom dat belangrijk is lees je op de pagina Woning kopen. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan houden we je via e-mail op de hoogte van alle ontwikkelingen en voortgang. Nog niet aangemeld? Abonneer je dan onderaan de pagina op de nieuwsbrief.

Woningaanbod