Bouwnummers Striene online, welke woning past bij jou?

15 augustus '22

Striene is een fijn kleinschalig nieuwbouwplan op een rustige locatie net buiten het centrum van Tholen. Naast zwembad De Spetter waar menigeen ooit zwemles kreeg of waar kinderen zelfs nu nog hun zwemdiploma halen. In totaal 28 woningen, vrijstaand of 2 onder 1 kapwoningen. Ga kijken welke woning jou aanspreekt. De schetsen en gevelbeelden staan online.

Woningschetsen en gevelimpressies

We hebben van de architect de ontwerpen en verkooptekeningen ontvangen die op dit moment worden omgebouwd tot mooie impressies. Tot die tijd zie je de eerste grove schetsen van de woningen en ook de gevelbeelden. Let wel, de eerste schetsen wijken iets af want de vrijstaande woningen hebben volgens de nieuwste ontwerpen een dwarskap. Zo krijg je alvast een indruk van de architectuur, de details in de gevel maar ook de kleur van de gevelstenen. Zodra de impressies verder uitgewerkt zijn en de sfeerplattegronden klaar zijn delen we die direct met je. 

image alt

Op de toekomst voorbereid

Mooie woningen in een kleinschalig nieuwbouwproject op loopafstand van het centrum van Tholen, vlakbij voorzieningen en ook nog eens goed voorbereid op de toekomst. Wat wil je nog meer? De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen hebben mooie details in het metselwerk en de gevelkleur varieert van geel, rood, bruin en grijs. Buiten het feit dat een deel van de woningen een slaapkamer en badkamer op de begane grond hebben zijn ze ook nog eens duurzaam met zonnepanelen en een warmtepomp.

Bekijk alle woningen
image alt

Wensenlijst met bouwnummers

Per woning vind je vanaf nu de bouwnummers online. Zo kun je niet alleen zien welke woning het beste bij je past maar ook waar deze in het nieuwbouwplan in Tholen staat. Je kunt vanaf nu een wensenlijst maken met jouw favoriete woningen. Weten wat de overeenkomsten of de verschillen zijn? Vergelijk ze met elkaar. Dat doe je heel eenvoudig bij het aanbod door een vinkje te plaatsen bij de woningen die je wilt vergelijken.

Maak een wensenlijst

Verwachte start verkoop

De verkoop van de 28 woningen start naar verwachting in het laatste kwartaal van 2022. Tot die tijd zijn we druk bezig met het uitwerken van de plattegronden en de woningimpressies. Het inschrijfproces is straks volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart. Dat doe je via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per e-mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw account van Mijn Eigen Huis.  

Tip: maak alvast een persoonlijk account aan en maak een wensenlijst van bouwnummers die jou aanspreken

  Financiering
  Woningaanbod Striene