De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

22 maart '24

In vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie en een warmtepomp. Daarnaast is een nieuwbouwwoning volledig gasloos. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe, zodat jij hierna niet meer overweegt je bestaande woning te verduurzamen maar kiest voor het comfort van nu, in een strak afgewerkte nieuwbouwwoning met lage energielasten! En wist je dat je optioneel de woningen nog energiezuiniger kan maken?

De voordelen

image alt

Energieopties

Standaard hebben de woningen in Striene fase 2 een A+++ energielabel. Wil je nog een +'je extra, oftewel energielabel A++++, dan kun je als meerwerk kiezen voor extra zonnepanelen. Hierdoor wordt de woning energieneutraal. Dat levert niet alleen een nog lagere energierekening op, maar ook nog extra leenruimte van €40.000 in plaats van €30.000. De kosten hiervoor kun je terugvinden in de koperskeuzelijst, zodra de verkoop start. 

Meer weten

Benieuwd naar alle duurzame installaties in de nieuwbouwwoningen van Striene fase 2? Lees dan verder op de pagina Duurzaamheid. Hier komen alle installaties aan bod. 

Lees verder
Iets vragen? Neem contact op
Meer weten over duurzaamheid in dit plan? Lees verder