Even binnenkijken in Striene fase 2

12 maart '24

Koop je een nieuwbouwwoning, dan moet je best wat inlevingsvermogen hebben. Je kan de woning namelijk niet in het echt bekijken maar alleen op papier. Om je een indruk te geven van de woningen hebben we interieurimpressies laten maken en een binnenhuisarchitect gevraagd om de plattegronden in te richten. Kom binnen!

Ingekleurde plattegronden

Het indelen van je nieuwe huis is altijd lastig op basis van een plattegrond. Daarom hebben wij een binnenhuisarchitect gevraagd om een suggestie te doen voor de inrichting. Dit deed ze niet alleen voor de standaard woning maar ook voor beide types met een uitbouw van 2,4 meter op de begane grond. Bekijk hieronder of jouw favoriete bouwnummer het resultaat en laat je inspireren. 

Jouw droomwoning?

Zie jij jezelf wel wonen in een van de types van Striene fase 2? Schrijf je dan in als belangstellende. Dit doe je eenvoudig door bij het woningtype van jouw voorkeur op de pagina Woningen je gegevens achter te laten. Wij houden je dan op de hoogte over alle ontwikkelingen en wanneer de verkoop start. 

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod