Fasering Striene

31 maart '23

Striene bestaat in totaal uit 28 woningen. Alle woningen gingen in november 2022 in verkoop en de eerste woningen zijn inmiddels verkocht. Om een eerdere start bouw mogelijk te maken wordt Striene opgeknipt in 2 fases. De eerste fase is in verkoop en bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen op ruime kavels.

image alt

Woningaanbod in verkoop

Fase 1 bestaat uit 18 woningen waaronder 4 vrijstaande woningen en 14 mooie 2 onder 1 kapwoningen aan de Cornelis van den Boschlaan, Korstiaen Bestebroerlaan en het Cornelis Douwpad. Fase 2 bestaat uit 10 woningen die op een later moment aangeboden worden.

Bekijk de kavelkaart om te zien hoe de verdeling is.

Woningaanbod
image alt

Verkooptekeningen

Verkooptekeningen en meer bestanden kun je downloaden via het woningaanbod maar wil je de indeling van de woningen eens op papier inzien? Dat kan! Bij de makelaar liggen de verkooptekeningen en ook de optiemogelijkheden om de woning nog meer naar jouw wens te maken. Zo zijn er ook tekeningen van een mogelijke uitbouw aan de achterzijde van 1.20 of 2.40. Maar ook een mogelijkheid om op de begane grond een slaapkamer en badkamer te realiseren. Interesse? Loop vrijblijvend bij Leunis Makelaars binnen!

Leunis Makelaars
  Leunis Makelaars
  Woningaanbod