Indicatieve prijzen van Striene

2 september '22

Je zult vast denken, leuk zo'n woning in Striene maar wat gaan ze kosten en kan ik het wel betalen? De indicatieve prijs hebben we voor je bij elke woning geplaatst. Ga snel kijken, vergelijk jouw favoriete woningen en bereken of het in jouw budget past.

image alt

Welke woning past bij jouw budget?

Of je nu een 2 onder 1 kapwoning of vrijstaande woning, al of niet levensloopbestendig in Striene, een prijsindicatie maakt het zoeken wel gemakkelijker. Op basis van alle kenmerken is een voorlopige prijs berekend. Kijk bij het woningaanbod wat de indicatieve prijs per bouwnummer is. Wil je weten of jouw droomwoning financieel binnen jouw budget past? Maak dan voor een indicatie eens gebruik van de rekenmodule.

image alt

Woningen vergelijken

Ontdek de verschillen én overeenkomsten van alle woningen van Striene. Dat laatste puzzelstukje om jouw wensen compleet te maken. Het is heel simpel, vink de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop Vergelijk woningen en je krijgt een mooi overzicht. Handig toch?

Vergelijk jouw favoriete woningen

Waarom zijn er nog geen definitieve prijzen?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren voor verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de start verkoop nadert en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

  Financiering
  Woningen