Nieuwe fase in Striene

8 februari '24

Wil jij ook graag wonen in Striene maar heb je je jouw droomhuis nog niet gevonden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypes staan nu online. In deze fase komen wederom 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen, maar dan net even iets ruimer dan in de vorige fase. Bekijk snel de concept impressies, plattegronden, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis hier!

image alt

Nieuw: de tuinkamer

Nu de bouw van fase 1 is gestart is het tijd voor een nieuwe fase. We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 2. In deze fase hebben de vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen extra woonoppervlakte gekregen. De aangebouwde berging is opgesplitst in een berging aan de voorzijde en een tuinkamer aan de achterzijde, deze is direct verbonden aan de woonkamer. Zo heb je nog meer ruimte op de begane grond! Maak in de tuinkamer een televisiehoek met een fijne lounge bank of richt het in als speelkamer voor de kinderen. Je kunt er alle kanten mee op!

Interesse?

Spreken deze woningtypes je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 2b. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina Woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt een e-mail zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod