Nog enkele woningen vrij, vraag direct een optie aan

23 november '22

Heb je de start verkoop gemist en wil je graag een woning in Striene kopen? Dat kan! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heb je interesse in een woning dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen, gewoon online! Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. We leggen je graag uit hoe het werkt en bekijk het beschikbaar aanbod!

image alt

Zo vraag je direct een optie aan

Je ziet een prachtige nieuwbouwwoning in Striene die nog beschikbaar is maar de verkoop is al gestart en de inschrijftermijn is verstreken. Te laat? Nee hoor! Je kunt nu zelf heel eenvoudig online een optie aanvragen op de woning die in verkoop is en waarvan de status 'vrij' is. Heel simpel door op de knop 'Optie aanvragen' te klikken. Dat scheelt een telefoontje met de makelaar of ons verkoopteam. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is.

Heb je bericht ontvangen dat de woning aan jou is toegewezen? Gefeliciteerd! De volgende stap is dat je de optie bevestigt via jouw account. De woning is dan exclusief voor jou gereserveerd. Daarna maak je een keuze hoe je het aankoopproces verder wilt doorlopen. Misschien wil je eerst nog een gesprek met de makelaar? Of wellicht wil je de woning direct kopen? Het kan allemaal. Je mag het zelf bepalen!

Bekijk het aanbod
image alt

Financieel voordeel op een duurzame woning

Het kopen van een nieuwbouwwoning levert niet alleen maandelijks financieel voordeel op, ook bij de aankoop wordt er gekeken naar hoe energiezuinig de woning is. Bij de meeste hypotheekverstrekkers kun je bij een duurzame nieuwbouwwoning meer lenen. Dát is een fijn bijkomend voordeel. In sommige gevallen kan dat oplopen tot wel €25.000 extra leenruimte, ongeacht je inkomen. Je kunt hierdoor een hogere hypotheek krijgen dan bij de aanschaf van een minder duurzame woning. Daarbij kom je met een energiezuinige woning vaak in aanmerking voor een groenverklaring en krijg je duurzaamheidskorting op je hypotheekrente.

Woningen
  Financiering
  Aanbod