In elk huis sanitair van Villeroy & Boch met Grohe kranen

15 juni '23

Heb je interesse in één van die prachtige woningen in Striene? Dan hebben we nog een leuk extraatje. Alle woningen in dit project krijgen namelijk luxe sanitair van Villeroy & Boch met kranen van Grohe!

Tegelwerk

Maar met alleen luxe sanitair ben je er nog niet, ook aan het tegelwerk is extra aandacht besteed. Zo krijgen de badkamer en het toilet standaard keramische vloertegels van circa 450x450 mm. De wandtegels zijn wit en zijn in formaat 200x250 mm. De badkamer wordt tot aan het plafond betegeld en tegelwand in het toilet krijgt een hoogte van circa 1500 mm.

image alt

Sanitair

Zoals gezegd krijgen zowel de badkamer als het toilet sanitair van Villeroy en Boch met Grohe kranen. Het toilet is een Villeroy & Boch O.Novo diepspoel wit. Ook de fontein en de wastafel zijn van hetzelfde type namelijk O.Novo wit. Al het sanitair wordt afgekit in het wit. En de leidingen die worden uiteraard weggewerkt in de muur. 

Kranen

De fonteinkraan bij de wastafel in het toilet, is een Hans Grohe. De wastafel in de badkamer krijgt ook dit type kraan, maar hier is het een mengkraan met 2 knoppen. De douchekraan is een thermostatische verchroomde mengkraan van Hans Grohe.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de leverancier is eigenlijk alles mogelijk. Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan. 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Hier wonen? Woningaanbod