Striene vanuit de lucht

24 april '23

Leunis makelaars heeft prachtige foto's van de locatie Striene in Tholen gemaakt. En het zijn niet zomaar foto's. Het zijn namelijk dronebeelden vanuit de lucht. Zo krijg je een prachtig beeld van de wijk en de groene omgeving van nieuwbouwplan Striene. Kijk je mee?

Een fijne plek om te ontspannen

In fase 1 van de wijk Striene komen straks 18 woningen; 2 onder 1 kap en vrijstaand. Op de dronebeelden kun je al duidelijk zien waar deze woningen komen te liggen. De bouwlocatie is lekker ruim en de woningen krijgen dan ook allemaal een diepe achtertuin. Zo heb je straks een fijne plek om te ontspannen. En wil je liever wat extra ruimte binnen? Dan snoep je gewoon een stukje van de tuin af voor een uitbouw van 1.20m of 2.40m aan de achterzijde. Er blijft nog genoeg ruimte over. Striene ligt in een prachtige groene omgeving. Maar je hoeft gelukkig ook niet ver voor voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, sport & recreatie, winkels en horeca. Alles in de buurt!

Interesse?

Heb jij interesse in een woning in de nieuwe wijk Striene? Er zijn nog woningen vrij. Je kunt direct een optie aanvragen via de website. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

  Vragen?
  Woningaanbod