Verkoop Striene fase 2 is gestart!

11 april '24

Het is zover: de verkoop van Striene fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 22 april 2024 15.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen. Heb je nog vragen? Kom dan woensdag 17 april naar de informatieavond.

17 april 2024

Informatieavond Striene fase 2

Heb je nog vragen over de woningen van Striene fase 2? Kom dan woensdag 17 april tussen 17.00 en 19.00 uur naar restaurant JuNa in Hotel Tholen (Kaaij 2, Tholen). Het verkoopteam staat klaar om je vragen te beantwoorden.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Striene, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 22 april 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Dinsdag 23 april vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Ga naar de woningen
  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning