Waar staat jouw favoriete woning in Striene?

17 augustus '22

Hoe is de zonligging van de achtertuin en hoe ver is het lopen of fietsen naar voorzieningen of het centrum? Zijn er sportgelegenheden in de buurt en waar zijn de scholen? Ontdek het op de kavelkaart.

Striene

De duurzame woningen van Striene staan tussen de Molenvlietsedijk en zwembad de Spetter in Tholen. De tuinligging van de verschillende woningen varieert van noordwest naar zuidoost. De levensloopbestendige woningen staan tegenover elkaar. In totaal zijn dat er 10 met extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. De vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen staan statig naast elkaar en hebben uitzicht op een brede groenstrook aan de voorzijde. 

image alt

Voorzieningen en de omgeving

Waar laat je de hond uit, is het ver naar de speeltuin of school en waar kan je gezellig afspreken om een kopje koffie drinken of te lunchen? Om te zien welke voorzieningen precies in de buurt liggen van de woningen klik je heel eenvoudig op de kavelkaart de gewenste scholen, supermarkt, speelvoorzieningen, sportvelden of medische voorzieningen aan. Ook kun je de afstand meten hoe ver het is met de auto, op de fiets of te voet. Bekijk de voorzieningen op de kaart.

Voorzieningen
  Meer nieuws
  Woningen