Uitslag van de toewijzing is bekend

17 november '22

Een spannende dag was het vandaag voor kandidaten die zaten te wachten op de uitslag van de toewijzing! Iedereen die tijdens de inschrijfperiode bouwnummer voorkeuren heeft doorgegeven voor de 28 woningen van Striene heeft een bericht ontvangen.

image alt

Optanten

Kandidaten die een woningen toegewezen hebben gekregen hebben een optie op de woning. Via het persoonlijk account kunnen ze online de optie accepteren, of annuleren, en daarna de  vervolgstappen in het aankoopproces doorlopen. Dat kan nog een fysiek gesprek met een van de makelaars zijn of direct de contracten op laten maken.

image alt

Reservekandidaten

Kandidaten die op dit moment geen woning hebben toegewezen gekregen hebben ook een bericht ontvangen en staan op een reservelijst. Zodra een bouwnummer om een bepaalde reden vrijkomt wordt de woning opnieuw toegewezen op basis van de criteria die je kunt lezen op de pagina Woning Kopen.

Toewijzingsprocedure
image alt

Nog enkele woningen beschikbaar. Vraag direct een optie aan!

Zoek jij een 2 onder 1 kapwoning of rijwoning? Na de toewijzing zijn in Striene nog enkele woningen vrij. Bekijk het beschikbaar aanbod en vraag direct een optie aan bij de betreffende woning. Je hoort op werkdagen binnen 24 uur of je een optie op de woning hebt.

Actueel aanbod
  Online een woning kopen
  Actueel woningaanbod