Definitieve prijzen Striene

3 oktober '22

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Striene, dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen per woning met je maar nu zijn ze definitief vastgesteld. Ga kijken of jouw favoriete woning binnen jouw budget past en regel alvast een financiële check. Lees waarom dat in jouw voordeel kan werken bij de toewijzing.

 

Inclusief duurzame voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Striene zijn inclusief duurzame voorzieningen zoals een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. De prijzen zijn vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning?

Bekijk de woningen
image alt

Jouw wensenlijst

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voor de verkoop start is een financiële check bij de bank opvragen. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check. Heb jij je wensenlijst met bouwnummers al gemaakt?

Bekijk de prijzen per woning

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 28 woningen van Striene start binnenkort. We moeten nog wat puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw account van Mijn Eigen Huis.  

Tip 1: Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te regelen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

Tip 2: Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen.

  Financiële check
  Woningen