2 onder 1 kapwoning

€ 425.000 - € 475.000 v.o.n. Nog 4 beschikbaar

Omschrijving

Lijkt een 2 onder 1 kapwoning in Striene jou iets? Wees er dan snel bij, er komen er namelijk slechts 14 beschikbaar in dit nieuwbouwplan in Tholen! Deze heerlijke woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 150 m2 en staan allemaal op een perceel van 286 tot 405 m2. De zonligging van de woningen is noordoost. Parkeren doe je hier uiteraard op eigen terrein. Wat een superfijne woning voor jou en jouw gezin!


Nog 4 beschikbaar

2 onder 1 kapwoning

€ 425.000 - € 475.000
ca. 133 m2
4 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven
image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Veel mogelijkheden

Het grote voordeel van een nieuwbouwhuis is de mogelijkheid voor de inbreng van eigen woonwensen. Wil je een andere indeling of nog meer leefruimte? Dat kan. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Alternatief aanbod