Een keukeneiland en een uitbouw?

2 mei '23

Hoe ziet de keuken eruit met een kookeiland in plaats van een basis hoekopstelling? En hoeveel ruimte krijg ik erbij als ik een uitbouw aan de achterzijde realiseer? Bekijk de nieuwe impressies van de keuken en kijk rond in de woonkamer!

image alt

Keukeneiland en kastenwand

Altijd al een keukeneiland willen hebben en denk je dat alleen een basiskeuken in hoekopstelling mogelijk is bij de woningen van Striene? Dan heb je het mis! Om een goede indruk te krijgen hebben we een eiland en kastenwand laten verwerken in een 2 extra impressie's. En dat is mogelijk! Hoe mooi is dat? De woningen van Striene worden standaard zonder keuken opgeleverd en dat betekent wel dat je zelf de vrijheid hebt om de keuken naar eigen smaak in te delen. Overtuigd?

Bekijk de woningen

Uitbouwmogelijkheden aan de achterzijde

Aan de achterzijde zijn mogelijkheden om de woonkamer uit te breiden met een aanbouw van 1.20 m of zelfs van 2.40 m. In het panoramabeeld zie je het voorbeeld van een uitbouw van 1.20 m. Kijk eens wat dat aan extra ruimte oplevert? Beide mogelijkheden kun je optioneel uit laten voeren voor de vrijstaande woningen en de 2 onder 1 kapwoningen in Striene. Interesse? Bekijk de woningen en lees ook het interview met de kopers die hebben gekozen voor beide optiemogelijkheden!

Woningaanbod
  Kopersinterview
  Woningaanbod