Meer over meerwerk

14 april '23

Een uitbouw aan de achterzijde, een slaapkamer en badkamer in plaats van de aangebouwde berging, een schuifpui, openslaande dubbele tuindeuren, een dakkapel of 2 slaapkamers samenvoegen? Er is van alles mogelijk bij vrijstaande woningen en de 2 onder 1 kapwoningen van Striene. Laat je inspireren!

image alt

Jouw optiemogelijkheden

Laten we het leukste bespreken: wat is er allemaal mogelijk aan jouw vrijstaande woning of 2 onder 1 kapwoning in Striene?! In elk geval is er meer mogelijk dan je denkt. 

Bijvoorbeeld de keuze voor een ‘kleine’ uitbouw waarmee je je woonkamer een flinke extra ruimte geeft en de keuze voor een nog grotere uitbouw. En als we toch aan de achterzijde zijn kunnen we gelijk deze optie bespreken, een schuifpui. Die kan namelijk extra breed opgeleverd worden of je kiest voor openslaande deuren. Heerlijk toch op een zomerse dag lekker alle deuren naar de tuin open!

Gaan we naar boven dan hoort ook een dakkapel, of een vergroot dakraam tot de mogelijkheden. 

Bekijk de keuzelijst

Basis

Basis plattegrond

Uitbouw 1.20

Basis plattegrond

Uitbouw 2.40m

Uitgebreide woonkamer

Nog meer meerwerk

Er zijn ook veel opties mogelijk voor de verdiepingen. Een grotere slaapkamer of twee samenvoegen of toch die extra ruimte op de 2e verdieping? Het is allemaal mogelijk. En kleinere zaken waar je misschien niet direct aan zou denken, maar die wel heel handig zijn: wat denk je van een vorstbestendige buitenkraan of een extra grote boiler voor de warmtepomp? Wanneer je nu instapt in een nieuwbouwproject, kun je al deze meer- en/of minderwerken opnemen.

Samen met de kopersadviseur van de aannemer neem je de complete opties door voordat de woning gebouwd wordt. Vaak kun je al snel met de adviseur of verkoopmakelaar rond de tafel zitten zodat je een inschatting kunt krijgen van wat het meer- of minderwerk je gaat kosten (of opleveren). Wel zo handig, dan kun je dit nog meefinancieren als dat nodig is in je hypotheek! Nu al wegdromen bij wat je zou willen toevoegen? Bekijk de koperskeuzelijst.

Koperskeuzelijst
image alt

Betrek je aangebouwde berging bij je woning!

Bij de woningen met een aangebouwde berging is er op de begane grond een meerwerkoptie om de woning levensloopbestendig te maken met een extra slaapkamer en badkamer. Hoe fijn is dat? Dan ben je alvast op de toekomst voorbereidt en mocht je tot die tijd toch op de eerste verdieping gaan slapen, dan kun je deze ruimte gebruiken als werkkamer of als speelkamer. 

(Dit geldt niet voor bouwnummer 23)

  Koperskeuzelijst
  Woningen