We zijn er bijna, nog 2 woningen in Striene beschikbaar!

30 november '23

Met de voorbereidende werkzaamheden van de aannemer in het vooruitzicht weet je in elk geval zeker dat jouw huis gebouwd gebouwd wordt! In Striene zijn nog maar 2 woningen beschikbaar. Interesse? Laat het ons weten!

image alt

2 onder 1 kapwoning, bouwnummer 17

In het midden van de straat staat straks jouw nieuwe woning. Je parkeert de auto op de oprit voor de garage, met trots open je de voordeur en stap je stap je jouw comfortabele 2 onder 1 kapwoning binnen. Geniet van het wooncomfort en de ruimte die deze woning te bieden heeft. In de koopsom was een uitbouw van 2.40 aan de achterzijde van de woning inbegrepen! Dat is fijn! Bekijk de plattegronden en de ligging van deze woning en vraag direct een optie aan.

Bekijk bouwnummer 17
image alt

2 onder 1 kapwoning, bouwnummer 23

Bouwnummer 023 is een mooie 2 onder 1 kapwoning uitgevoerd in rode gevelstenen en een vrijstaande garage. Met trots stap je jouw nieuwe huis binnen en geniet je van het wooncomfort dat deze woning te bieden heeft. Een fijne gezinswoning met achtertuin (op noordoosten) waar genoeg plek is voor een loungeset, een buitenkeuken en een trampoline. In de koopsom is een uitbouw van 2.40 aan de achterzijde van de woning inbegrepen! Worden jouw woonwensen straks gerealiseerd? Vraag direct een optie aan!

Bouwnummer 23
Banner Striene

Werkbare dag uitgelegd

Als koper van een nieuwbouwwoning is het prettig om ver vooraf te weten wanneer je de sleutel van je woning krijgt. Dit is voor de aannemer helaas onmogelijk om vast te leggen rond de start van de bouw. Tijdens de bouwperiode zijn er namelijk allerlei situaties die de voortgang kunnen vertragen. Denk hierbij aan extreme weersomstandigheden zoals een strenge winter of flinke storm, maar ook bijvoorbeeld een staking in de bouw. Dit zijn niet-werkbare dagen, net als erkende rust- en feestdagen en collectieve vakantiedagen. Slechte weersomstandigheden hoeven overigens niet altijd een belemmering te zijn om te werken. Als ruimten van de woning al wind- en waterdicht zijn, kan daar gewoon gewerkt worden.

Binnen hoeveel werkbare werkdagen jouw woning opgeleverd moet worden, vind je terug in de aannemingsovereenkomst. Een kalenderjaar telt gemiddeld 180 werkbare werkdagen.

  Contact
  Actueel aanbod