2 onder 1 kapwoning #023

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 023 is de mooie 2 onder 1 kapwoning uitgevoerd in rode gevelstenen en een vrijstaande garage. Met trots stap je jouw nieuwe huis binnen en geniet je van het wooncomfort dat deze woning te bieden heeft. Een fijne gezinswoning met achtertuin (op noordoosten) waar genoeg plek is voor een loungeset, een buitenkeuken en een trampoline. In de koopsom is een uitbouw van 2.40 aan de achterzijde van de woning inbegrepen! Worden jouw woonwensen straks gerealiseerd?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #023

ca. 146 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 196 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 712 28 07.