2 onder 1 kapwoning #023

€ 445.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Bouwnummer 023 is de mooie 2 onder 1 kapwoning uitgevoerd in rode gevelstenen en een vrijstaande garage. Met trots stap je jouw nieuwe huis binnen en geniet je van het wooncomfort dat deze woning te bieden heeft. Een fijne gezinswoning met achtertuin (op noordoosten) waar genoeg plek is voor een loungeset, een buitenkeuken en een trampoline. Worden jouw woonwensen straks gerealiseerd?

Vrij

2 onder 1 kapwoning #023

€ 445.000
ca. 133 m2
4 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 196 m2Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Veel mogelijkheden

Het grote voordeel van een nieuwbouwhuis is de mogelijkheid voor de inbreng van eigen woonwensen. Wil je een andere indeling of nog meer leefruimte? Dat kan. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Alternatief aanbod