2 onder 1 kapwoning - levensloopbestendig

€ 475.000 - € 490.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Hoe fijn is een levensloopbestendige woning in jouw vertrouwde Tholen? In nieuwbouwplan Striene komen 8 fijne 2 onder 1 kapwoningen met 4 slaapkamers waarvan één met badkamer op de begane grond. Met een fijne achtertuin en op loopafstand van het centrum vind je hier jouw ideale gezinswoning waar je ook in de toekomst kan blijven wonen!

Verkocht

2 onder 1 kapwoning - levensloopbestendig

€ 475.000 - € 490.000
ca. 150 - 153 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
gezinsleven
image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Extra slaapkamer en badkamer

Hoe luxe wil je het hebben? In Striene hebben acht 2 onder 1 kapwoningen een extra slaapkamer en de 2e badkamer op de begane grond. Een ander groot voordeel van dit nieuwbouwhuis is de mogelijkheid voor de inbreng van eigen woonwensen. Wil je een andere indeling of nog meer leefruimte? Dat kan. Laat je inspireren door de mogelijkheden.