2 onder 1 kapwoning - levensloopbestendig #005

€ 485.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning is voorbereid op de toekomst. Er is op de begane grond een slaapkamer en een badkamer maar die hoef je nog niet als zodanig te gebruiken. Het is wel handig en geeft je ook zekerheid dat je ook in deze woning kunt blijven als je wonen als de trap een obstakel is of wordt.

In optie

2 onder 1 kapwoning - levensloopbestendig #005

€ 485.000
ca. 151 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 110 m2Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Extra slaapkamer en badkamer

Hoe luxe wil je het hebben? In Striene hebben acht 2 onder 1 kapwoningen een extra slaapkamer en de 2e badkamer op de begane grond. Een ander groot voordeel van dit nieuwbouwhuis is de mogelijkheid voor de inbreng van eigen woonwensen. Wil je een andere indeling of nog meer leefruimte? Dat kan. Laat je inspireren door de mogelijkheden.