2 onder 1 kapwoning - levensloopbestendig #007

€ 475.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

De levensloopbestendige 2 onder 1 kapwoning is zeer ruim en is een ideaal gezinshuis. De woning is vooral aantrekkelijk voor mensen die graag de woonkamer, keuken slaapkamer en badkamer op de begane grond willen hebben voor nu óf in de toekomst. Maar deze woning heeft meer! Het is namelijk óók een traditionele 2 onder 1 kapwoning met 3 slaapkamers en 2e badkamer op de 1e verdieping. Hier geniet je een leven lang in een huis tijdens diverse stadia in je leven! Welkom in jouw ruime thuis!

Vrij

2 onder 1 kapwoning - levensloopbestendig #007

€ 475.000
ca. 151 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 99 m2Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Extra slaapkamer en badkamer

Hoe luxe wil je het hebben? In Striene hebben acht 2 onder 1 kapwoningen een extra slaapkamer en de 2e badkamer op de begane grond. Een ander groot voordeel van dit nieuwbouwhuis is de mogelijkheid voor de inbreng van eigen woonwensen. Wil je een andere indeling of nog meer leefruimte? Dat kan. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Alternatief aanbod