2 onder 1 kapwoning - levensloopbestendig #027

€ 475.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Een woning voor nu en de toekomst. Allemaal in 1 woningtype verpakt klinkt te mooi om waar te zijn toch? Niet in Striene. Deze prachtige levensloopbestendige gezinswoning is helemaal klaar voor de toekomst. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een heerlijke achtertuin en op loopafstand van het centrum van Tholen is dit de ideale plek voor jou! Kom binnen.

Vrij

2 onder 1 kapwoning - levensloopbestendig #027

€ 475.000
ca. 151 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 108 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Extra slaapkamer en badkamer

Hoe luxe wil je het hebben? In Striene hebben acht 2 onder 1 kapwoningen een extra slaapkamer en de 2e badkamer op de begane grond. Een ander groot voordeel van dit nieuwbouwhuis is de mogelijkheid voor de inbreng van eigen woonwensen. Wil je een andere indeling of nog meer leefruimte? Dat kan. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Alternatief aanbod