2 onder 1 kapwoning #010

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Kom aanrijden, parkeer je auto op de eigen oprit en ontspan. Wat is het hier toch fijn thuiskomen. Een leuk, vriendelijk buurtje met mooie huizen vlakbij het centrum van Tholen. Zeker als je kiest voor deze 2 onder 1 kap woning. Een charmant huis met 3 slaapkamers en veel optiemogelijkheden om de woning uit te breiden.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #010

ca. 133 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 216 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 712 28 07.