Vrijstaande woning - levensloopbestendig #009

€ 530.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Vrijstaand wonen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Met boven nog eens 3 slaapkamers en een badkamer is deze woning echt voor meerdere levensfases geschikt! Een fijne achtertuin op het zuidoosten en een erker aan de zijkant. Ruimte genoeg voor het hele gezin! Kom binnen kijken!

Vrij

Vrijstaande woning - levensloopbestendig #009

€ 530.000
ca. 153 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 130 m2Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Extra slaapkamer en badkamer

Behalve 3 slaapkamers op de 1e verdieping hebben 2 vrijstaande woningen in Striene een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een ander groot voordeel van dit nieuwbouwhuis is de mogelijkheid voor de inbreng van eigen woonwensen. Wil je een andere indeling of nog meer leefruimte? Dat kan. Laat je inspireren door de mogelijkheden. Wat een luxe!

Alternatief aanbod