Vrijstaande woning #019

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Vrijstaand wonen in een heerlijk ruim nieuwbouwhuis in Tholen. De fijne achtertuin op het noordoosten biedt volop mogelijkheden om lekker buiten te toeven. Een barbecue met vrienden of familie, speeltoestellen voor kinderen of toch die buitenkeuken die je altijd al wilde? Op de oprit is plaats voor 2 auto's en de aangebouwde berging naast het huis biedt ruimte voor een auto en de fietsen.

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning #019

ca. 133 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
3 parkeerplaatsen
ca. 247 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

image alt

Veel mogelijkheden

Het grote voordeel van een nieuwbouwhuis is de mogelijkheid voor de inbreng van eigen woonwensen. Wil je een andere indeling of nog meer leefruimte? Dat kan. Laat je inspireren door de mogelijkheden.