Afwerking woningen Striene fase 2

3 april '24

De woningen in Striene fase 2 worden standaard opgeleverd met tegelwerk en sanitair in de badkamer en het toilet. Ook voor de keuken heeft Bruynzeel als projectpartner alvast een aanbieding gemaakt. We delen graag de details met je!

image alt

Sanitair en tegelwerk

De afwerking van de badkamer en het toilet is in de koopsom opgenomen. Standaard wordt de badkamer voorzien van een enkele wastafel van het merk Villeroy & Boch met een kraan van Hansgrohe. De douchehoek krijgt een thermostaatkraan en een glijstangset van Hansgrohe. Het hangende toilet is ook van Villeroy & Boch. 

Het tegelwerk op de vloer bestaat uit tegels van 45 x 45 cm in de kleur grijs. De wandtegels hebben een afmeting van 20 x 25 cm in de kleur mat wit. Het wandtegelwerk wordt staand verwerkt. 

Liever een andere inrichting voor je badkamer of toilet? Dat kan! Via de geselecteerde showroom kun je naar wens een andere offerte laten maken.

Bekijk de sanitairbrochure
image alt

De keuken

De keuken is niet inbegrepen in de koopsom. Wel heeft aannemer Dura Vermeer Bruynzeel Keukens te Bergen op Zoom geselecteerd als de keukenpartner in het project. Zij zijn volledig op de hoogte van de woningen in Striene fase 2. In de keukenbrochure doen ze een keukenaanbieding die past in jouw favoriete bouwnummer. Koop je de keuken bij Bruynzeel dan stemmen zij je keukenwensen af met de aannemer. Zo weet je zeker dat alles met grote zorg en aandacht wordt geleverd, gemonteerd en aangesloten. En dat natuurlijk in lijn met de planning van de woning. Heb je liever een andere keukenleverancier? Dan kan dat uiteraard ook!

Bekijk de keukenbrochure
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws