Inloopavond Striene

26 juni '23

Kom tijdens de inloopavond bij Leunis Makelaars alles te weten over de nieuwbouwlocatie, de woningen en de mogelijkheden. Het verkoopteam beantwoordt al jouw vragen over Striene. Ben jij erbij?

14 juni 2023

Inloopavond

Woensdag 28 juni tussen 19:30 en 21:00 uur ben je van harte welkom bij het kantoor van Leunis Makelaars aan de Markt 6 in Tholen.

image alt

Beschikbaar aanbod

Een heerlijk thuis op Tholen vind je in Striene. Fase 1 bestaat uit 18 woningen en daar zijn er nog enkele van beschikbaar. Fijne 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen met veel uitbreidingsmogelijkheden zoals een aanbouw aan de achterzijde van 1.20m of 2.40m. Of misschien toch een mooie keuken met kookeiland of een extra (slaap)kamer op de begane grond? Bovendien is alles lekker nieuw, duurzaam en energiezuinig.  

Bekijk het aanbod en vraag direct een optie aan. Je hoort op werkdagen binnen 24 uur of de woning voor jou is gereserveerd.

Beschikbaar aanbod

Interesse in een woning?

Zie jij jezelf al koken in zo'n prachtige keuken of hang je lekker in de bank en houd je jouw kinderen in de gaten die lekker in de tuin aan het spelen zijn? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Lees over de mogelijkheden, lees het interview met één van de kopers, bekijk het aanbod en vraag direct een optie aan bij het woningaanbod. Je hoort dan binnen 24 uur of je een optie op de woning hebt. Heb je vragen? Loop dan bij Leunis Makelaars binnen!

Actueel woningaanbod
  Keuken en uitbouwmogelijkheden
  Woningaanbod